PÁLIVÉ PAPRIČKY PLNĚNÉ SÝREM

Oli

Pikantní lowcarb naložená zelenina se hodí ke grilování, na Silvestra, na oslavy :) Děkujeme Věře Husákové za super recept :)

PÁLIVÉ PAPRIČKY PLNĚNÉ SÝREM

Suroviny pro 25 osob

Čeho Kolik
paprika čili pálivá 25 kusů
čerstvý sýr kozí 200 g
lučina 150 g
česnek stroužky 3 kusy
sůl 0,5 lžičky
olivový olej panenský 6 lžiček
voda 1,5 litrů
ocet kvasný lihový 0,5 litru
erythritol, sukrin 220 g
sůl 60 g
nové koření 15 kuliček
pepř černý celý 15 kuliček
bobkový list celý sušený 2 kusy
hřebíček celý 2 kusy
skořice celá 1 kus
hořčičné semínko celé, žluté/bílé 1 lžíce

Postup přípravy

  1. U papriček uříznu stopku a zbavím semínek,5-7 minut povařím v nálevu,aby změkly a nechám vychladnout. Mezitím si udělám náplň a cukrářským sáčkem naplním papričky,nechám v lednici nastojato cca hodinu ztuhnout.

  2. Naplním do skleniček,do každé dám nálev,ve kterém jsem vařila papričky a ještě přidám lžičku oleje,uzavřu a nechám pár dní uležet.

  3. nálev-1.5l vody, 0,5l octa, 220g erythritolu, 60g soli,15 kuliček nového koření, 15 kuliček celého pepře, 2 bobkové listy, 2 hřebíčky, celá skořice, lžíce hořčičných semínek-vařím 15 minut, pak přecedím.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů