PÁLIVÉ PAPRIČKY PLNĚNÉ SÝREM

Oli

PÁLIVÉ PAPRIČKY PLNĚNÉ SÝREM

Pikantní lowcarb naložená zelenina se hodí ke grilování, na Silvestra, na oslavy :)

Děkujeme Věře Husákové za super recept :)

Postup přípravy

  1. U papriček uříznu stopku a zbavím semínek,5-7 minut povařím v nálevu,aby změkly a nechám vychladnout.

    Mezitím si udělám náplň a cukrářským sáčkem naplním papričky,nechám v lednici nastojato cca hodinu ztuhnout.

  2. Naplním do skleniček,do každé dám nálev,ve kterém jsem vařila papričky a ještě přidám lžičku oleje,uzavřu a nechám pár dní uležet.

  3. nálev-1.5l vody, 0,5l octa, 220g erythritolu, 60g soli,15 kuliček nového koření, 15 kuliček celého pepře, 2 bobkové listy, 2 hřebíčky, celá skořice, lžíce hořčičných semínek-vařím 15 minut, pak přecedím.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte