Palačinky na slano ze strouhanky

Jídelní plán

Palačinky na slano ze strouhanky

Staré rohlíky, chleba, zůstanou občas v každé domácnosti. Hlavně kváskového pečiva je mi líto - suším ho a využívám na strouhanku. A protože se snažíme omezit odpad, a hlavně ten potravinový, vyzkoušeli jsme z ní palačinky. Nejsou špatné ani na sladko, ale doporučujeme je spíš ve slané variantě.

Postup přípravy

  1. Petrželovou nať nasekáme na jemno. Veškeré ostatní suroviny rozmixujeme na hladké těstíčko a přimícháme do něj petrželku. Smažíme na teflonové pánvi, podmažeme lehounce sádlem. Podáváme se slanou náplní.

    Petrželovou nať nasekáme na jemno. Veškeré ostatní suroviny rozmixujeme na hladké těstíčko a přimícháme do něj petrželku. Smažíme na teflonové pánvi, podmažeme lehounce sádlem. Podáváme se slanou náplní.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte