Palačinkový dort

Romča

Palačinkový dort

Postup přípravy

  1. Všechny suroviny na palačinky dáme do mísy a metlou dobře promícháme. Necháme 20 minut odpočinout.

    Na pánev nalijeme trošku oleje a zahřejeme , pak pečeme tenké palačinky. Pouze na začátku dáme olej na první palačinku, další již pečeme bez oleje. Hotové palačinky necháme vychladnout.

  2. 1. Náplň:

    Tvaroh dáme do šlehací mísy, vlijeme smetanu a přidáme xylitol .Ručním šlehačem ušleháme.

    2. Náplň:

    Tvaroh , smetanu a kakaa ušleháme ručním šlehačem.

  3. Na talíř položíme palačinku a bílou náplní pomocí sáčku naneseme pruhy , necháme mezi nimi mezery.

    Další palačinku položíme navrch a do mezer ji vtlačíme a do nich naneseme pruhy tmavé náplně. Takto vrsty střídáme.

    Zakončíme palačinkou, kterou potřeme bílou naplní a přes jemné sítko posypeme kakaem.

    Strany potřeme náplní nebo ne a dáme do lednice.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte