Ovesné knedlíčky

Terulle

Ovesné knedlíčky

Děláte rajskou nebo svíčkovou, ale knedlíky s vám zrovna 2x do zdravého jídelníčku nehodí? pak můžete vyzkoušet tyhle ovesné a nemusíte mít žádné obavy.

Postup přípravy

  1. Ovesné vločky rozemeleme, aby byli co nejjemnější.

    Ovesné vločky rozemeleme, aby byli co nejjemnější.
  2. Mezitím si dáme do hrnce vařit vodu.

  3. Přidáme všechny ingredience a pořádně propracujeme a vytvoříme knedlík.

    Přidáme všechny ingredience a pořádně propracujeme a vytvoříme knedlík.
  4. Pak ho zabalíme do folie a dáme do vroucí vody. Vaříme cca 10 minut.

    Pak ho zabalíme do folie a dáme do vroucí vody. Vaříme cca 10 minut.
    Pak ho zabalíme do folie a dáme do vroucí vody. Vaříme cca 10 minut.
  5. Pak ho necháme přes noc v lednici a druhý den už jen ohřejeme a můžeme podávat.

    Pak ho necháme přes noc v lednici a druhý den už jen ohřejeme a můžeme podávat.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte