Ostružinové lahodné řezy

Oli

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

Ostružinové lahodné řezy 1 další fotka

Řezy jsou výborné, jedny z nejlahodnějších díky ovoci. Nejsou moc sladké, zato lehké a krásně kloužou do krku :-)). Zkuste, dobrou chuť

Postup přípravy

  1. Vajíčka s cukrem a horkou vodou vyšleháme, opatrně přimícháme mouku s práškem, olej.

    Dáme péct na velký plech asi 15 minut/200°C. Necháme vychladnout.

  2. Mezitím si do kastrůlku dáme malinko vody a vsypeme čerstvé/mražené ovoce, já měla ostružiny z léta, které jinak nikdo nechtěl. Povaříme, rozmixujeme ručním mixérem, vrátíme zpět na plotýnku, přidáme cukr a pudinkový prášek, povaříme ještě 2 minuty.

  3. Ještě teplé vlijeme na piškot a necháme schladnout.

    Zatím si vyšleháme šlehačku s cukrem, přišleháme vše ostatní do krásného lahodného krému.

  4. Krém natřeme na ovocnou vrstvu, uhladíme a lehce poprášíme skořicí.

    Dáme do chladu rozležet do druhého dne.

    Pak nakrájíme a olizujeme se :).

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte