OŘÍŠKOVÉ OVÁLKY
- 2h
- 40 porcí
- středně obtížné
Suroviny pro 40 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
tuk ztužený na pečení - Hera | 250 g |
ořechy vlašské mleté | 120 g |
hladká mouka pšeničná | 300 g |
cukr moučka | 80 g |
máslo | 250 g |
zahuštěné kondenzované mléko slazené | 150 g |
rum (originál tuzemský) | 1 lžíce |
poleva s čokoládovou příchutí | 200 g |
Postup přípravy
-
udělat těsto,nechat odpočinout,vykrojit oválky a slepit krémem.polovinu máčet v čokoládě a ozdobit půlkou mandleové oválky s karamel.krémem —
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů