ORECHOVÁ TORTA

Oli

Nebíčko v puse, luxusná lowcarb dobrota. Výborná ku kávičke vo všedný deň, alebo na párty, či rodinnú oslavu. Děkujeme Simince Simi za recept :), její IG: https://instagram.com/chutne_chudni_lowcarb?igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg==

ORECHOVÁ TORTA

Suroviny pro 8 osob

Čeho Kolik
vajíčka 4 kusy
xylitol, cukr březový 2 lžičky
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů 1 lžička
ořechy vlašské mleté 200 g
tvaroh měkký tučný 250 g
ricotta 200 g
smetana ke šlehání, šlehačka 100 g
xylitol 2 lžičky

Postup přípravy

  1. Bielka vyšlahám do tuha so štipkou soli, pridam žltka, sladenie, mleté orechy a prášok do pečiva. Celé to ešte raz vyšlahám. Pečiem v tortovej forme 18 cm (papier na pečenie, alebo vymažem maslom) Pečiem na 170 stupňoch, cca 45- 50 minut. ( podla trúby, radšej skontrolovat cesto)

  2. Po vychladnutí prekrojim cesto a potriem džemom bez cukru. (čučoriedkový, malinový, alebo jahodový)

  3. Všetko dokopy vyšlahám, tortu naplním a vrch ozdobím. Smer chladnička, najlepšie nechat cez noc.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů