Omeleta šupšup - LC

Oli

Účastní se soutěže: Voňavé vaření

Omeleta šupšup - LC

Tato nízkosacharidová (lowcarb) omeleta poslouží jako sytá snídaně, oběd či večeře. Zužitkujete co zrovna máte či potřebujete, hotovo za 7 minut.

Postup přípravy

  1. Rozleháme si vidličkou vajíčka se strouhaným sýrem (já měla zbytek parmezánu, může být jakýkoliv ), přidáme najemno nasekanou petrželku a necháme chvíli odstát.

  2. Mezitím si rozpálíme pánev, a na olivový olej vlijeme odstátou směs. Po asi 2 minutách dáme navrch, co chceme (šunka, rajče...), vypneme a přiklopíme poklicí.

  3. Těsto krásně ztuhne, vše se propojí a máme hotovo.

    Já jsem plánovala časný oběd, byla to snídaně a zasytila mě na 6 hodin:).

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte