Omeleta s houbami a špenátem

Adéla Kábelová

Omeleta s houbami a špenátem

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
vejce slepičí střední, m 2 kusy
máslo čerstvé 5 g
špenát, čerstvé listy 1 hrst
rajčata cherry 3 kusy
žampiony čerstvé 50 g
slanina anglická 10 g

Postup přípravy

  1. Nejprve si na másle orestujeme žampiony nakrájené na čtvrtky a slaninu. Slaninu pak odeberu na talíř mimo a vysuším ji papírovou utěrkou. Když žampiony povolí, tak je vařečkou hezky rozptrostřu na pánvi, ztlumím plamen na minimum a přiliju rozšlehaná vajíčka. Počkám až se spodek omelety trochu zatáhne a navrch hezky naskládám rajčata, špenát a slaninu. Osolím, opepřím a pánev přikryju pokličkou. Až se vajíčka zatáhnou i napovrchu, mám hotovo.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů