Omáčka křenová s uzeným masem a LC knedlíkem

Palda

Omáčka křenová s uzeným masem a LC knedlíkem

Chutný oběd.

Postup přípravy

  1. Na másle zpěníme cibuli, přidáme lžíci lahůdkového droždí, krátce zarestujeme, pak přidáme cuketu, nastrouhaný křen, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a přidáme smetanu. Necháme 15 minut provařit. Pak rozmixujeme tyčovým mixérem a dochutíme solí, křenem a šťávou z citrónu.

  2. Knedlík LC

    smícháme vlákninu, tvaroh, vajíčko, špetku soli a třetinu lžičky kypřícího prášku. Vše dáme do hrnku vymazaného máslem a vložíme do mikrovlnky na 2,5 minuty.

  3. Uzenou rolku uvaříme ve vodě.

    Vývar použijeme na omáčku.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte