Okurkový salát s fenyklem

Jídelní plán

Okurkový salát s fenyklem

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
fenykl čerstvý, bulva 200 g
okurka 1 kus
slunečnicová semínka 2 lžíce
pepř černý mletý 1 špetka
sůl 2 špetky
citronová šťáva, čerstvá 1 lžíce
olivový olej 1 lžíce

Postup přípravy

  1. Fenykl a okurku nasekáme na malé kousky ve food procesoru. Přidáme drhnutý tymián. Osolíme, opepříme, přidálme citronovou šťávu, olivový olej a slunečnicová semínka. Promícháme a můžeme podávat. Pro svěží letní salát můžeme zaměnit tymián mátovými lístky.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů