OKOUN NILSKÝ - nízkosacharidový

Oli

Ryb k low carb (LC) obědu/večeři není nikdy dost. Je to rychlé, zdravé a když koupíte v akci za 24,-/100g jako já, máte parádní oběd za 55,-Kč s veškerou oblohou.

OKOUN NILSKÝ - nízkosacharidový

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
Okoun nilský filet 400 g
máslo přepuštěné, ghí 1 lžíce
sůl 2 špetky
kmín drcený 1 lžička
cuketa 1 kus
sůl 2 špetky
ledový salát 0,25 kusu
zakysaná smetana 1 lžíce
sůl 1 špetka
pepř černý mletý 1 špetka
citronová šťáva, čerstvá 1 lžička
rajčata 1 kus

Postup přípravy

  1. Na ghí si z obou stran orestujeme osolené a oknínované filety okouna.

  2. Mezitím si připravíme ledový salát, smícháme se zakysanou smetanou, citronovou šťávou, osolíme a opepříme.

  3. Z cukety nakrájíme škrabkou cudle, které krátce orestujeme na výpeku z ryby. Osolíme.

  4. Vše si narovnáme na talíře a honem se do jídla pustíme, neboť už i oči by jedly...

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů