Obrácený koláč s hruškami
Miluju jednoduché ale přesto efektní dobroty. Obrácený koláč je jedním z nich. Jelikož se blíží podzim, není nad to, vyzbrojit se podzimním receptem, který zahřeje po studené procházce :). Povedlo se mi sehnat výborné hrušky, takže koláček je hruškový, avšak použijte jakéhokoliv ovoce, které zrovna doma máte, nebo to své nejoblíbenější :).
- 1h
- 12 porcí
- jednoduché
Suroviny pro 12 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
vláknina psyllium, jitrocelová | 20 g |
voda | 100 ml |
mouka pohanková hladká | 150 g |
hladká mouka jáhlová, prosná | 70 g |
kypřící prášek do pečiva | 2 lžičky |
sirup agávový | 3 lžíce |
voda | 200 ml |
kokosový olej | 1 lžíce |
hrušky | 2 kusy |
med včelí | 100 g |
skořice mletá | 1 lžička |
ořechy lískové | 50 g |
Postup přípravy
-
Postup ve videu
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů