Obložený vývar - LC
Vývary jsou pro naše tělo velkým přínosem, když ho obložíme dalšími zdravými surovinami, máme skvělý nízkosacharidový oběd.
- 2h
- 1 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
vývar drůbeží domácí | 400 ml |
kuřecí maso pečené nebo grilované | 50 g |
brokolice | 0,2 kusu |
cuketa | 0,5 kusu |
vajíčka | 1 kus |
sýr parmazánového typu, strouhaný | 10 g |
slunečnicová semínka | 1 lžíce |
bylinky čerstvé směs | 1 hrst |
máslo čerstvé | 1 lžička |
Postup přípravy
-
Je to jednoduché: vezmeme horký vývar i s masem, do mísy (talíř nestačí :)) ) přidáme co máme a chceme...nakonec posypu semínky, sýrem... Je to výborné jídlo, nutričně velmi hodnotné, dáte si tam pokaždé něco jiného...zkuste!
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů