Obložený talíř - LC
Nejzdravější je začít den ne sladkým, ale slaným jídlem. Takový obložený talíř je skvělá volba. :)
- 5m
- 1 porce
- jednoduché
- Evropská
- Jíme venku
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Primal
- Saláty
- Smažení v tuku
- Snídaně
- Svačiny a přesnídávky
- Vaříme ze základu
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
šunka, (kvalitní výběrová nebo nejvyšší jakosti) | 60 g |
vejce slepičí střední, m | 2 kusy |
máslo čerstvé | 1 lžička |
polníček | 10 g |
rajčata | 30 g |
okurka | 30 g |
avokádo | 65 g |
granátové jablko | 15 g |
sůl | 1 špetka |
Postup přípravy
-
Vejce osolíme a smažíme na másle na mírném plameni, ale jen krátce. Odstavíme z ohně, ještě když jsou zčásti tekutá a na horké pánvi nám dojdou. Takto docílíme krásně krémových míchaných vajíček. Ostatní suroviny naskládáme na talíř.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů