OBALOVANÝ SÝR
Aneb “smažák” ve zdravější verzi. Já měla camembert, ale můžete použít i eidam. Místo kečupu používám rajčatový protlak z dm.
- 15m
- 2 porce
- jednoduché
- Jíme venku
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Oslava
- Párty
- Párty pro děti
- Primal
- Silvestr
- Slavnostní tabule
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
vajíčka | 1 kus |
sůl | 1 špetka |
droždí lahůdkové sušené, tebi | 5 lžic |
camembert | 200 g |
Postup přípravy
-
Camembert jsem rozřízla napůl, ale není to nutné. Pak jsem obalila v trojobalu: lahůdkové droždí -> vejce -> lahůdkové droždí. Osmahnuto na ghí.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů