OBALOVANÝ KVĚTÁK - LC
Aneb když je květák za 10,-...skvělý nízkosacharidový bezmasý oběd je na světě:)
- 30m
- 4 porce
- středně obtížné
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Primal
- Recepty po babičce
- Smažení v tuku
- Vaření
- Vaříme ze základu
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
květák | 1 kus |
sůl | 1 lžička |
vajíčka | 2 kusy |
mandle mleté | 50 g |
sýr parmazánového typu, strouhaný | 50 g |
máslo přepuštěné, ghí | 100 g |
Postup přípravy
-
Květák povařit do poloměkka, nechat vystydnout.
-
Obalit: první vrstva vajíčko, druhá vrstva mleté mandle + parmazán (půl napůl). Osmažit na ghí.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů