Obalený Hermelín - LC
Rychlá nízkosacharidová večeře, a ještě si pochutnáme. Děkujeme Elišce Vinořinka za recept:)
- 5m
- 2 porce
- jednoduché
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
hermelín, sýr s bílou plísní na povrchu | 2 kusy |
slanina anglická | 100 g |
máslo čerstvé | 1 lžíce |
smetana na vaření | 100 g |
nakládané kapary | 30 g |
polníček | 2 hrsti |
rajčata cherry | 10 kusů |
cibulka jarní, sečka | 1 svazek |
Postup přípravy
-
Hermelín obalit do anglické slaniny a na másle pomalu opéct. Do výpeku dát smetanu, kapari a provařit.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů