Rychlá nízkosacharidová večeře, a ještě si pochutnáme.
Děkujeme Elišce Vinořinka za recept:)
- 5m
- 2 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Hermelín | |
---|---|
hermelín, sýr s bílou plísní na povrchu 2 kusy |
2 kusy |
100 g |
100 g |
1 lžíce |
1 lžíce |
100 g |
100 g |
30 g |
30 g |
Salát | |
2 hrsti |
2 hrsti |
10 kusů |
10 kusů |
1 svazek |
1 svazek |
Postup přípravy
-
Hermelín obalit do anglické slaniny a na másle pomalu opéct. Do výpeku dát smetanu, kapari a provařit.
Makronutrienty
17%
33%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 747 kJ | 3 091 kJ |
Kalorická hodnota | 178 kcal | 739 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
4,64 g
1,41 g |
19,2 g
5,85 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,464 SVJ | 1,92 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
14 g
4,14 g |
57,8 g
17,1 g |
Bílkoviny | 9,08 g | 37,6 g |
Sůl | 1,03 g | 4,28 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů