I bez mouky, tedy nízkosacharidově (low carb), bez masa se dá luxusně poobědvat...během 15 minut hotovo...
- 15m
- 1 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Nudle z ředkve | |
---|---|
0,25 kusu |
0,25 kusu |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžíce |
1 lžíce |
Ještě | |
1 kus |
1 kus |
0,25 kusu |
0,25 kusu |
sýr parmazánového typu, strouhaný 20 g |
20 g |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Brokolici si uvaříme v páře na skus, osolíme.
Uděláme si volské oko.
-
Z bílé ředkve si škrabkou naděláme nudle, ty orestujeme na ghí.
Přimícháme pesto.
-
Servírujeme společně, posypeme parmezánem.
Makronutrienty
27%
28%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 474 kJ | 1 858 kJ |
Kalorická hodnota | 113 kcal | 444 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
5 g
0,872 g |
19,6 g
3,42 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,5 SVJ | 1,96 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
8,42 g
2,69 g |
33 g
10,5 g |
Bílkoviny | 5,18 g | 20,3 g |
Sůl | 0,512 g | 2,01 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů