Chutná nízkosacharidová příloha, zde k uzenému masu a špenátu.
Děkujeme Zuzce Causeway za recept :)
- 20m
- 2 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Noky | |
---|---|
4 lžíce |
4 lžíce |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 kus |
1 kus |
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Vše důkladně zamícháme, necháme odstát. Dáme si vařit vodu.
Do osolené vroucí vody vložíme noky a vaříme asi 10 minut - dle velikosti.
Makronutrienty
17%
30%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 422 kJ | 738 kJ |
Kalorická hodnota | 340 kcal | 176 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
8,53 g
1,98 g |
4,43 g
1,03 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,853 SVJ | 0,443 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
27,7 g
3,57 g |
14,4 g
1,85 g |
Bílkoviny | 15,4 g | 8 g |
Sůl | 1,19 g | 0,619 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů