Neprůstřelná káva s vyšlehaným žloutkem

Hela De

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

Neprůstřelná káva s vyšlehaným žloutkem

Příprava neprůstřelné kávy je naprosto jednoduchá a rychlá. Vystačíme si jen s minimem ingrediencí a kuchynského nádobí.

Dokáže nahradit snídani, svačinu i běžné jídlo díky svému bohatému složení.

Postup přípravy

  1. Dáme vařit vodu na 95°C a zalijeme jí kávu ve frenchpressu.

  2. Slijeme do nádoby, v níž budeme mixovat.

    Přidáme lžíci kokosového oleje, jeden žloutek a umixujeme.

  3. Tato káva vás dokáže zasytit díky bohatému obsahu tuků,jedná se o velmi zajímavý nápoj ze zdravotního hlediska, protože nasycené tuky s sebou nesou mnoho benefitů.

  4. Přelijeme do sklenice, ozdobíme šlehačkou a skořicí.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte