Nepečené be-be řezy s pudinkovým krémem

Danula

Nepečené be-be řezy s pudinkovým krémem

A včera večer jsem ještě spáchala jedno překvápko do ledničky, takže jsme si dneska mohli po dobrém obědě a krátké polední siestě smlsnout... :D A hlavně bez pečení, výborné chuti a téměř bez práce. Miluji letní dezerty, při kterých se zapotíte tak akorát kvůli počasí.

Postup přípravy

  1. V jedné míse dohladka vymícháme tvaroh s cukry. V druhé míse vyšleháme smetanu s moučkovým cukrem a ve třetí míse vyšleháme ručním elektrickým šlehačem mléko s pudinkem bez vaření a s vanilkovým cukrem.

    Vše poté dohromady lehce promícháme a rozdělíme na dvě části.

  2. Malý hluboký plech nebo formu (26x20cm) vyložíme pečícím papírem (ten si pěkně zmuchláme a dobře namočíme, vyždímeme a krásně s ním formu můžeme vystlat), dno poklademe sušenkami, pokapeme lehce mlékem, zalijeme polovinou náplně, opět narovnáme sušenky, opět pokapeme mlékem, natřeme zbytek náplně a položíme poslední vrstvu sušenek.

  3. Potřeme mlékem a uložíme přes noc do lednice.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte