Nedělní "čína" - LC

Rychlý lowcarb oběd, plný zeleniny - moc dobrý. Děkujeme Aleně Vaňousové za recept :)

Nedělní "čína" - LC

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
kuřecí stehenní řízek 400 g
cibule 1 kus
kapusta růžičková 250 g
čínské, pekingské zelí 200 g
červená paprika 1 kus
sůl 1 špetka
sojová omáčka 2 lžičky
kořenicí směs kari, jemné 1 lžička
ořechy kešu 1 hrst
cibulka jarní, sečka 2 kusy

Postup přípravy

  1. Na dvě porce jsem nakrájela na nudličky dva kuřecí řízky ze stehna, jednu velkou cibuli, 250 g růžičkové kapusty, 200 g pekingského zelí a jednu červenou papriku. Vše jsem orestovala na pánvi se solí, sójovou omáčkou a kari kořením. Na závěr jsem přidala hrst kešu a na talíři jsem ozdobila jarní cibulkou.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů