Nedělní "čína" - LC
Rychlý lowcarb oběd, plný zeleniny - moc dobrý. Děkujeme Aleně Vaňousové za recept :)
- 20m
- 2 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
kuřecí stehenní řízek | 400 g |
cibule | 1 kus |
kapusta růžičková | 250 g |
čínské, pekingské zelí | 200 g |
červená paprika | 1 kus |
sůl | 1 špetka |
sojová omáčka | 2 lžičky |
kořenicí směs kari, jemné | 1 lžička |
ořechy kešu | 1 hrst |
cibulka jarní, sečka | 2 kusy |
Postup přípravy
-
Na dvě porce jsem nakrájela na nudličky dva kuřecí řízky ze stehna, jednu velkou cibuli, 250 g růžičkové kapusty, 200 g pekingského zelí a jednu červenou papriku. Vše jsem orestovala na pánvi se solí, sójovou omáčkou a kari kořením. Na závěr jsem přidala hrst kešu a na talíři jsem ozdobila jarní cibulkou.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů