(ne)Bramborový guláš
Sytý lowcarb guláš, s kedlubnou taky dobrý :) @hrisny_lowcarb https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...
- 25m
- 2 porce
- středně obtížné
- Historické
- Lchf, low carb
- Mixér
- Obědy a večeře
- Orestování
- Paleo
- Primal
- Recepty po babičce
- Vaření
- Whole30
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
kedlubna | 0,5 kusu |
klobása | 2 kusy |
cibule | 1 kus |
cuketa | 0,5 kusu |
paprika sladká mletá | 1 lžička |
paprika pálivá mletá | 1 lžička |
majoránka sušená drhnutá | 0,5 lžičky |
vývar masový domácí | 500 ml |
sůl | 0,5 lžičky |
pepř černý mletý | 0,2 lžičky |
Postup přípravy
-
V jednom hrnci opečeme klobásu a kedlubnu, v druhém cibuli a cuketu. Ke klobáse a kedlubně nasypeme koření a necháme rozvonět, poté zalijeme vývarem a vaříme doměkka. K cibuli a cuketě nalijeme taky trochu vývaru, povaříme doměkka a rozmixujeme. Přilijeme do druhého hrnce a provaříme.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů