NAKLÁDANÝ HERMELÍN
Výborná chuťovka a rychlé nízkosacharidové pohoštění...
- 20m
- 3 porce
- jednoduché
Suroviny pro 3 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
hermelín, sýr s bílou plísní na povrchu | 3 kusy |
cibule | 1 kus |
bobkový list celý sušený | 2 kusy |
chilli papričky v nálevu | 10 g |
česnek stroužky | 3 kusy |
pepř černý mletý | 1 špetka |
kořenicí směs grilovací koření | 1 lžička |
kořenicí směs provensálské bylinky | 1 lžička |
olivový olej panenský | 300 ml |
Postup přípravy
-
Do rozříznutých hermelínů gril. kořeni, česnek. Skládat do sklenice, průběžně sypat pepř a bylinky, prokládat cibuli, zalit olejem.
-
Nechat 3 dny při pokojové teplotě a pak do lednice.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů