Naked jalapeno burger - burgr naháč
Jednoduše a zdravě lowcarb, co dodat :) Vše pohromadě na mém ig: @hrisny_lowcarb https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
- 15m
- 1 porce
- středně obtížné
- Americké
- Historické
- Jíme venku
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Orestování
- Párty
- Primal
- Vaříme ze základu
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
hovězí mleté maso | 200 g |
sůl | 2 špetky |
pepř černý mletý | 1 špetka |
chilli jalapeňos papričky | 1 kus |
slanina anglická | 50 g |
sýr eidam 45% | 50 g |
dýňová semínka | 1 lžíce |
Postup přípravy
-
Maso si smícháme s jalapeno, solí a pepřem. Opékáme nebo grilujeme dozlatova, těsně před dokončením dáme rozpéct sýr a opečeme slaninu dozlatova.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů