- 1h
- 2 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Nádivka | |
---|---|
5 kusů |
5 kusů |
5 kusů |
5 kusů |
250 g |
250 g |
2 hrsti |
2 hrsti |
1 lžička |
1 lžička |
1 špetka |
1 špetka |
1 g |
1 g |
Postup přípravy
-
Maso uvaříme a nakrájíme na malé kostičky
Rohlíky nakrájíme na kostičky a namočíme do mléka
Přidáme vejce, maso, bylinky a koření a důkladně promícháme
Pečeme v silikonové formě nebo v pekáčku při 180ºC
-
Tip
Nádivku podáváme jako samostatné jídlo s kyselou okurkou nebo s bramborovou kaší.
-
Tip
Nádivku podáváme jako samostatné jídlo s kyselou okurkou nebo s bramborovou kaší.
-
Tip
Nádivku podáváme jako samostatné jídlo s kyselou okurkou nebo s bramborovou kaší.
-
Tip
Nádivku podáváme jako samostatné jídlo s kyselou okurkou nebo s bramborovou kaší.
-
Maso uvaříme a nakrájíme na malé kostičky
Rohlíky nakrájíme na kostičky a namočíme do mléka
Přidáme vejce, maso, bylinky a koření a důkladně promícháme
Pečeme v silikonové formě nebo v pekáčku při 180ºC
-
Tip
Nádivku podáváme jako samostatné jídlo s kyselou okurkou nebo s bramborovou kaší.
-
Tip
Nádivku podáváme jako samostatné jídlo s kyselou okurkou nebo s bramborovou kaší.
-
Tip
Nádivku podáváme jako samostatné jídlo s kyselou okurkou nebo s bramborovou kaší.
-
Tip
Nádivku podáváme jako samostatné jídlo s kyselou okurkou nebo s bramborovou kaší.
Makronutrienty
54%
30%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 791 kJ | 3 290 kJ |
Kalorická hodnota | 189 kcal | 786 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
21,4 g
0,964 g |
89,1 g
4,01 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 2,14 SVJ | 8,91 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
6,38 g
1,98 g |
26,5 g
8,26 g |
Bílkoviny | 11,7 g | 48,6 g |
Sůl | 2,05 g | 8,54 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů