Mrkvová roláda s limetkovým krémem - LC

Aneta Schneiderová

Mrkvová roláda s limetkovým krémem - LC

Lahodný nízkosacharidový dezert zachutná každému....

www.instagram.com/anetschneiderova/

Postup přípravy

  1. Bílky oddělíte od žloutků a vyšleháte do tuhého sněhu. Žloutky smícháte s mrkví, kterou ještě vymačkáte od přebytečné vody a mouky si smícháte s práškem do pečiva a sladidlem. Poté mouky smícháte s mrkvovou směsí a nakonec přimícháte sníh z bílků. Pečete na klasickém plechu na 180 stupňů cca 20 minut. Poté vyndáte a necháte vychladnout.

  2. Ricottu si vyšleháte s tvarohem a limetkovou šťávou případně sladidlem. Navrstvíte na vychladlý korpus a stočíte????necháte uležet v lednici a můžete krájet.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte