Mrkev s vepřovým masem PH

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Účastní se soutěže: Jíme dobře

Mrkev s vepřovým masem PH

Oběd z pomalého hrnce je chuťově skvělý, výživově hodnotný a bez práce...

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme na jemno a mrkev na kolečka.

    Mrkev a cibuli vložíme do pomalého hrnce, přidáme ve 2 lžících vody rozpuštěný bujón, kmín a sůl. Pomalíme 2 hodin na L.

  2. Maso nakrájíme na kostky, přidáme do pomalého hrnce, promícháme a pomalíme další 2 hodiny na L.

  3. Po čtyřech hodinách rozmícháme mouku ve dvou lžících vody, přidáme do hrnce a dobře promícháme. Pomalíme ještě 2 hodiny na L.

  4. Tip

    Doba pomalení závisí na typu hrnce a na velikosti nakrájené mrkve a masa. Uvedené časy jsou orientační.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte