Mražené bobulovité ovoce ve křupavém kokosovém oleji
Ani nevím, jestli se tomuto dá říkat recept, jak je to jednoduché na potřebné suroviny i přípravu.
- 5m
- 4 porce
- jednoduché
- Bez tepelné úpravy
- Lchf, low carb
- Moučníky a dezerty
- Paleo
- Primal
- Rostlinný původ
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
- Whole30
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
lesní ovoce směs mražená | 200 g |
kokosový olej | 4 lžíce |
Postup přípravy
-
Mražené ovoce (maliny, borůvky, ostružiny, jahody, rybíz či jejich směs) promíchejte s tekutým (o teplotě lidského těla) za studena lisovaným kokosovým olejem o pokojové teplotě, takže je tekutý.
-
Kokosový olej vlivem chladu ze zmrzlého ovoce ztvrdne a bude křupavý.
-
Ihned podávejte jako malou svačinku nebo dezert.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů