Mražené bobulovité ovoce ve křupavém kokosovém oleji

Kateřina Gallinová

Ani nevím, jestli se tomuto dá říkat recept, jak je to jednoduché na potřebné suroviny i přípravu.

Mražené bobulovité ovoce ve křupavém kokosovém oleji

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
lesní ovoce směs mražená 200 g
kokosový olej 4 lžíce

Postup přípravy

  1. Mražené ovoce (maliny, borůvky, ostružiny, jahody, rybíz či jejich směs) promíchejte s tekutým (o teplotě lidského těla) za studena lisovaným kokosovým olejem o pokojové teplotě, takže je tekutý.

  2. Kokosový olej vlivem chladu ze zmrzlého ovoce ztvrdne a bude křupavý.

  3. Ihned podávejte jako malou svačinku nebo dezert.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů