Mražená vanilková srdíčka

Domácí vanilková zmrzlina netradičně.

Mražená vanilková srdíčka

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
mléko polotučné 1,5% tuku 200 ml
smetana ke šlehání, šlehačka 50 g
puding s příchutí vanilky bezlepkový, prášek 20 g
med včelí 1 lžíce
tvarohový krém ochucený, vanilka 80 g
tvaroh měkký polotučný 60 g
maliny 12 kusů
čokoláda hořká 20 g

Postup přípravy

  1. V mléce a smetaně uvaříme vanilkový pudink dle návodu, místo cukru dávám med dle chuti. Po uvaření míchejte, aby pudink zchládnul. Mezitím si vyšlehejte tvaroh, pribiňáček a med dle chuti do jemného krému. Vychladlý pudink do krému zašlehejte.

  2. Touto směsí naplňte silikonové košíčky (já použila srdíčka, ale tvar zvolte sami), pokud vám směs zůstane, můžete naplnit i nanukové formičky. Dejte zamrazit.

    Touto směsí naplňte silikonové košíčky (já použila srdíčka, ale tvar zvolte sami), pokud vám směs zůstane, můžete naplnit i nanukové formičky. Dejte zamrazit.

  3. Před servírováním vyjměte z formičky, posypejte čokoládovými hoblinami a přidejte ovoce. Dobrou chuť.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů