- 10m
- 1 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
120 g |
120 g |
1 kus |
1 kus |
20 g |
20 g |
kořenicí směs perníkové koření 1 g |
1 g |
Postup přípravy
-
Mozzarellu a broskev nakrájíme na malé kostičky. Posypeme nasekanými ořechy a špetkou perníkového koření nebo skořice.
Makronutrienty
21%
38%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 807 kJ | 2 074 kJ |
Kalorická hodnota | 193 kcal | 496 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
6,97 g
4,6 g |
17,9 g
11,8 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,697 SVJ | 1,79 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
13,1 g
5,21 g |
33,6 g
13,4 g |
Bílkoviny | 12,5 g | 32,1 g |
Sůl | 0,329 g | 0,846 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů