Mleté maso plněné mozzarellou a pyré z červeného zelí

Mleté maso plněné mozzarellou a pyré z  červeného zelí

Báječný lowcarb oběd, efektní a zajímavý :)

Další inspiraci naleznete zde:

https://www.instagram.com/p/CakBfkIrWfq/...

Postup přípravy

  1. Zelí nakrájíme na tenké nudličky, osolíme,zalijeme smetanou a pomalu vaříme do změknutí. Poté rozmixujeme a dochutíme máslem a solí.

  2. Maso, vejce, česnek a koření si smícháme. Pak si namočíme ruce a uděláme placku z masa, na ni zelenisko a mozzarellu, na to opět zelenisko, další maso a uplácané v pevnou kouli (opravdu doporučuji mít mokré ruce,jinak je to boj.

  3. Dáme do horkovzdušné fritézy (Klarastein VitAir) na 40 minut. Jinak v troubě cca 180 stupňů, taky tak 40 minut si myslím, prostě do zezlátnutí.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte