Masové ragú a zelné "nudle"
Rychlý a dobrý lowcarb oběd... Další rychlorecepty najdete i tady: https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=ZDdkNTZiNTM=
- 30m
- 4 porce
- středně obtížné
- Dušení
- Historické
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Orestování
- Paleo
- Primal
- Vaříme ze základu
- Whole30
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
maso mleté | 500 g |
rajčata | 500 g |
mrkev | 1 kus |
cibule | 1 kus |
kořenicí směs provensálské bylinky | 1 lžička |
sůl | 0,5 lžičky |
pepř černý mletý | 0,2 lžičky |
hlávkové bílé zelí | 0,5 hlávky |
sůl | 0,5 lžičky |
Postup přípravy
-
Maso si opražíme s cibulkou dozlatova, poté přidáme mrkev, rajčata, bylinky, sůl, pepř a dusíme doměkka (já v multifunkčním hrnci Salante Cuco 25 minut a program dušení.
-
Vodu osolíme a přivedeme k varu, zelí nakrájíme na proužky a dáme do vody, vaříme doměkka.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů