Masové koule plněné papričkou se sýrem a kedlubnové "brambory"
Jarně a lowcarb, pokud se vám recept líbí, více naleznete zde @hrisny_lowcarb https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...
- 40m
- 4 porce
- středně obtížné
- Historické
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Paleo
- Pečení
- Primal
- Recepty po babičce
- Vaření
- Vaříme ze základu
- Whole30
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
maso mleté | 600 g |
špenát, čerstvé listy | 1 hrst |
česnek medvědí listy | 20 g |
sůl | 1 lžička |
pepř černý mletý | 1 špetka |
chilli papričky v nálevu | 20 g |
kedlubna | 1 kus |
sůl | 2 špetky |
kurkuma mletá | 1 špetka |
kmín drcený | 0,5 lžičky |
Postup přípravy
-
Špenát a medvědí česnek nasekané nadrobno a smícháme s kořením a masem. Masem obalíme papričky a vytvoříme kuličky. Pečeme na plechu s pečícím papírem na 180 stupňů cca 40 minut.
-
Kedlubnu uvaříme doměkka ve vodě.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů