Marinované žampiony

Jana H

Výborný doplněk salátů, příloha k masu nebo jen tak na chuť.

Marinované žampiony

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
žampiony čerstvé 250 g
cibule červená 1 kus
olivový olej 2 lžíce
ocet jablečný 2 lžíce
sojová omáčka 1 lžíce
česnek sušený / granulovaný 1 lžička
sůl 0,5 lžičky

Postup přípravy

  1. Žampiony nakrájíme na čtvrtky, cibuli na půlkolečka. Ingredience na marinádu smícháme a promícháme s žampiony a cibulí. Necháme odležet v ledničce 24 hodin. Podáváme jako součást salátů nebo přílohu k nejrůznějším pokrmům.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů