Marinovaná vepřová panenka s cuketovou kaši a cibulovou "marmeládou"

Lenny73

Luxusní lowcarb oběd, chutí i na pohled :) Pokud se Vám recept líbí, budu ráda za sdílení a a sledování i na Instagramu @hrisny_lowcarb https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...

Marinovaná vepřová panenka s cuketovou kaši a cibulovou "marmeládou"

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
vepřová panenka 750 g
hořčice hrubozrnná 1 lžíce
česnek stroužky 3 kusy
olivový olej 3 lžíce
chilli sušené mleté 1 špetka
sůl 2 špetky
pepř černý mletý 1 špetka
cibule 1 kus
cibule červená 1 kus
červené víno suché 1
chilli sušené mleté 1 špetka
čekankový sirup 1 lžička
sůl 1 špetka
pepř černý mletý 1 špetka
cuketa 1 kus
máslo čerstvé 1 lžíce
sůl 1 lžička

Postup přípravy

  1. Z ingrediencí uděláme marinádu a dáme do ní panenku, necháme marinovat minimálně hodinu. Poté maso zprudka opečeme na pánvi a dáme do pekáčku s cibulí. Pečeme na 180 stupňů cca 10 minut.

  2. Cibule nakrájíme, dáme do pekáčku a promícháme s vínem, chilli, solí a pepřem. Dáme do trouby společne s panenkou, panenku včas vyjmeme a cibuli ještě dopékáme doměkka. Po vyjmutí dosladíme sirupem.

  3. Cuketu nakrájíme a a uvaříme v osolené vodě doměkka, poté pořádně scedíme, přidáme máslo a rozmixujeme dohladka.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů