MARGOT ŘEZY - LC

Tento lowcarb dezert voní kokosem a rumem, to máme moc rádi...jednoduše a návštěva bude nadšená :) Další recepty najdete na⤵️ https://www.instagram.com/momfit.diary/

MARGOT ŘEZY - LC

Suroviny pro 12 osob

Čeho Kolik
mandlová mouka 90 g
kokos sušený, strouhaný 2 lžíce
máslo čerstvé 2 lžíce
vajíčka 4 kusy
mléko plnotučné 60 ml
erythritol, sukrin 4 lžičky
skořice mletá 1 lžíce
rum (originál tuzemský) 1 lžíce
kakaový prášek, holandské kakao 1 lžíce
sůl 1 špetka
soda jedlá 0,5 lžičky
ořechy vlašské mleté 90 g
tvaroh měkký tučný 500 g
smetana ke šlehání, šlehačka 400 g
čokoláda hořká, 90% 200 g

Postup přípravy

  1. V míse smíchejte vejce, mléko, rum, máslo, sladidlo, skořici, kakao a špetku soli. Poté pomalu vmíchejte mandlovou mouku, vlašáky, kokos a sodu na pečení. Těsto vylejte do formy (20x20cm) vyloženého pečícím papírem a pečte v předehřáté troubě na 160°C cca 20minut. Po upečení korpus podkrojte a nechte úplně vychladnout.

  2. Čokoládu se smetanou rozpusťte a smíchejte v homogenní směs(ale NEVAŘTE!), poté dejte důkladně vychlaďte. Studenou čokoládovou smetanu vymixujete v tuhou šlehačku, po částech přimíchejte tvaroh. 2/3 krému namazejte na korpus, druhým přiklopte. Navrh namažte zbylou 1/3 krému. Ozdobit můžete ještě čokohoblinkama.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů