Marcipánové cukroví - LC

Oli

Nepečené cukroví v nízkosacharidové verzi, je fakt hodně dobré!

Marcipánové cukroví - LC

Suroviny pro 40 osob

Čeho Kolik
mléko sušené 200 g
xylitol, cukr březový 80 g
máslo čerstvé 130 g
vaječný bílek 1 kus
mandlové aroma, tresť 0,5 lžičky

Postup přípravy

  1. Ze změklého másla a ostatních přísad si vypracujeme vláčné těsto, dáme na hodinku do lednice ztuhnout. Pokud by se drobilo, přidejte máslo.

  2. Z hmoty jsem si udělala dva válečky o průměru asi 3 cm. Ostrým nožem si nakrájím tenké asi 3 mm plátky - základ tvaru. Do formičky PŘES FÓLII natlačím plátek, pěkně dotvaruju a dám na plech zaschnout. Já ještě do každého kousku vtlačila perličku, kterou jsem mázla bílkem pro lepší přídržnost.

  3. A dát do krabičky do chladu. Mně moc chutná, rodině jsem dělávala v neLC verzi ještě plněné.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů