Mandlový chléb ve vajíčku z HF
Chleba je lowcarb, čili klasika zdravěji a se spoustou zeleniny! Pokud chcete vidět všechny mé recepty, sledujte ???? https://www.instagram.com/p/CdqeWZRsz_w/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
- 10m
- 2 porce
- středně obtížné
- Fritéza
- Lchf, low carb
- Mikrovlnná trouba
- Obědy a večeře
- Pečení
- Pečivo
- Přílohy
- Snídaně
- Vegetariánské recepty
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
vajíčka | 1 kus |
mléko plnotučné | 5 lžic |
mandlová mouka | 4 lžíce |
dýňová semínka | 2 lžíce |
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů | 1 špetka |
sůl | 1 špetka |
vajíčka | 1 kus |
sůl | 1 špetka |
sýr eidam 30%, plátky | 50 g |
Postup přípravy
-
Vše smícháme v misce a dáme na 3 minuty do mikrovlnné trouby. Poté rozkvedláme v misce vajíčko se solí a pepřem a chléb v něm obalíme. Nahoru dáme dva plátky sýra a zapečeme v horkovzdušné fritéze (Klarstein VitAir) na 230 stupňů 4 minuty.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů