Mandlový chléb ve vajíčku z HF

Lenny73

Chleba je lowcarb, čili klasika zdravěji a se spoustou zeleniny! Pokud chcete vidět všechny mé recepty, sledujte ???? https://www.instagram.com/p/CdqeWZRsz_w/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Mandlový chléb ve vajíčku z HF

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
vajíčka 1 kus
mléko plnotučné 5 lžic
mandlová mouka 4 lžíce
dýňová semínka 2 lžíce
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů 1 špetka
sůl 1 špetka
vajíčka 1 kus
sůl 1 špetka
sýr eidam 30%, plátky 50 g

Postup přípravy

  1. Vše smícháme v misce a dáme na 3 minuty do mikrovlnné trouby. Poté rozkvedláme v misce vajíčko se solí a pepřem a chléb v něm obalíme. Nahoru dáme dva plátky sýra a zapečeme v horkovzdušné fritéze (Klarstein VitAir) na 230 stupňů 4 minuty.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů