Mandlovo-dýňové sušenky

Michaela Pospíšilová, M-FIT

Mandlovo-dýňové sušenky

Suroviny pro 6 osob

Čeho Kolik
vajíčka 2 kusy
jablečné pyré 1,25 hrnků
mouka mandlová z mandlových jader 250 g
máslo 60 g
přírodní sladidlo (xylitol, erythritol, stévie) 30 g
kořenicí směs garam masala 2 lžičky
skořice mletá 2 lžičky
vanilkový extrakt 1 lžička
kypřící prášek do pečiva 1 lžička
čerstvý krémový sýr 100 g
čokoláda hořká 20 g

Postup přípravy

  1. V misce smícháme vejce se sladidlem a vanilkovým extraktem. Promícháme, přidáme rozpuštěné máslo a pyré.V druhé misce smícháme mandlovou mouku se zbylými sypkými ingrediencemi a promíchanou směs přidáme k vaječné směsi.

  2. V misce smícháme vejce se sladidlem a vanilkovým extraktem. Promícháme, přidáme rozpuštěné máslo a pyré.V druhé misce smícháme mandlovou mouku se zbylými sypkými ingrediencemi a promíchanou směs přidáme k vaječné směsi.

  3. Mezitím si ve vyšší nádobě si vyšleháme Lučinu s rozpuštěnou hořkou čokoládou, osladíme dle libosti a vzniklým krémem spojujeme vždy dvě sušenky k sobě.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů