Mandlové dortíčky z odpalovaného těsta Low Carb

Food by Heart

Mandlové dortíčky z odpalovaného těsta Low Carb

Low carb odpalované dortíčky jsou hotové za chvilku.

Postup přípravy

  1. 1. Těsto připravíme zahřátím100g kokosového oleje a 375ml vody.

    Přidáme 220g mandlové mouky, 2 PL psylia a 3 ČL lněné mouky. Mícháme a pořádně těsto prohřejeme aby nelepilo. Po té necháme vychladnout a postupně vmícháme 6 vajec. Těstem naplníme zdobící sáček a tvarujeme na plech vyložený pečícím papírem malé pusinky.

  2. 2. Dáme péct do vyhřáté trouby na 180°C cca 20-30 minut. Můžete vyzkoušet zda jsou už pečené ,že se sami odlepí od papíru.

    Plnit je můžeme bud jen ušlehanou šlehačkou,nebo si připravíme krém z ušlehané šlehačky, mascarpone, čerstvého sýra, sladidla a pomerančové kůry.

    Popřípadě doplňte ovocem .Navrch můžeme pocákat 85% čokoládou, kterou jsme rozputili s máslem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte