MAKOVÝ TERMIX - nízkosacharidový

Oli

Když: miluješ mák, celý koláč je moc a prostě ho chceš:). Dalčí low carb (LC) variace termixu, a taky dobrá...

MAKOVÝ TERMIX - nízkosacharidový

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
smetana na vaření 100 g
čokoláda hořká, 80 - 90% 15 g
mák mletý 3 lžíce
tvaroh měkký tučný 200 g
skořice mletá 0,5 lžičky
zakysaná smetana 2 lžíce
rybíz červený 20 g

Postup přípravy

  1. Smetanu 12% si svaříme s čokoládou, necháme rozpustit a přidáme mák. Soplečně chvilinku povaříme, přidáme skořici a odstavíme. Vmícháme tvaroh a máme hotovo.

  2. Ozdobíme zakysanou smetanou, ovocem, oříšky...a hned sníme, nebo si dáme vychladit na snídani jako já:). Prostě mák musím mít:)))

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů