Luxusní krémová polévka z fenyklu, řapíkatého celeru, pórku a mrkve - LC

Celá já

Když spěcháš, je hlad a v lednici fenykl, uvařím si luxusní nízkosacharidovou (low carb) polévku...a je fakt dobrá... Miluju Low Carb, protože v jednoduchosti je krása, pokaždé lze něco vytvořit, aniž by si člověk dopředu něco plánoval. Vše jde rychle a nesložitě, není třeba si z ničeho dělat těžkou hlavu a výborné jídlo je za pár minut na stole.

Luxusní krémová polévka z fenyklu, řapíkatého celeru, pórku a mrkve - LC

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
fenykl čerstvý, bulva 200 g
celer řapíkatý 4 stonky
mrkev 1 kus
pórek 1 kus
máslo přepuštěné, ghí 1 lžíce
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 1 špetka
chilli sušené mleté 1 špetka

Postup přípravy

  1. Vše nakrájet, osmahnout na másle nebo ghíčku, přidat vodu, chvíli povařit, rozmixovat, dochutit solí, případně pepřem, já jsem si dala chilli.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů