Lowcarb (nízkosacharidová) roláda

Jídelní plán

Tento low carb dezert si určitě zkuste upéct. Výborná roláda pro keto a LC nízkosacharidové stravování.

Lowcarb (nízkosacharidová) roláda

Suroviny pro 12 osob

Čeho Kolik
vajíčka 6 kusů
kakaový prášek, holandské kakao 3 lžíce
smetana ke šlehání, šlehačka 1 kus
tvaroh měkký tučný 1 kus
ostružiny 100 g

Postup přípravy

  1. 6 vajec vyslehat do husté pěny, Po vyšlehání přidat 3 velké lžíce přesátého kakaa. Lehce promíchat a rozetřít na plech s pečícím papírem. Péct 215° cca 6 min.

  2. Po upečení plát z plechu vyříznout otočit a sloupnout papír. Na sloupnutou stranu se rozetře směs tvaroh a šlehačka 1:1 a rozmixovane bobulove ovoce, které tvaroh osladi. Smota se jako klasická rolada.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů