Lowcarb (nízkosacharidová) roláda
Tento low carb dezert si určitě zkuste upéct. Výborná roláda pro keto a LC nízkosacharidové stravování.
- 20m
- 12 porcí
- středně obtížné
- Lchf, low carb
- Mixér
- Moučníky a dezerty
- Oslava
- Párty
- Pečení
- Primal
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
Suroviny pro 12 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
vajíčka | 6 kusů |
kakaový prášek, holandské kakao | 3 lžíce |
smetana ke šlehání, šlehačka | 1 kus |
tvaroh měkký tučný | 1 kus |
ostružiny | 100 g |
Postup přípravy
-
6 vajec vyslehat do husté pěny, Po vyšlehání přidat 3 velké lžíce přesátého kakaa. Lehce promíchat a rozetřít na plech s pečícím papírem. Péct 215° cca 6 min.
-
Po upečení plát z plechu vyříznout otočit a sloupnout papír. Na sloupnutou stranu se rozetře směs tvaroh a šlehačka 1:1 a rozmixovane bobulove ovoce, které tvaroh osladi. Smota se jako klasická rolada.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů