LOW CARB mini BURGER!!!

Food by Heart

Tyto skvělé miniburgery chutnaly skvěle a ještě super vypadaly a jak známo jí se hlavně očima:-)

LOW CARB mini BURGER!!!

Suroviny pro 9 osob

Čeho Kolik
vepřové maso mleté 900 g
sůl 1 špetka
pepř černý celý 1 mg
paprika sladká mletá 1 lžíce
červená paprika 1 kus
cibulka jarní, sečka 0,5 svazku
zakysaná smetana 1 hrnek
majonéza 4 lžíce
kečup jemný 2 lžíce
chilli sušené mleté 1 špetka
rukola 1 svazek
rajče 2 kusy
mozzarella 150 g
bílý jogurt 150 g
vejce slepičí střední, m 4 kusy
sůl 1 lžička
lněné semínko 80 g
psylium 20 g
dýňová semínka 25 g
slunečnicová semínka 25 g
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů 5 g

Postup přípravy

  1. Burgry si připrávíme z mletého masa, přidáme sůl, pepř, mletou papriku. Na kostičky nakrájíme červenou papriku a jarní cibulku a přidáme ke směsi. Vytvoříme burgry a opečeme na grilu nebo na pánvi. My k nim upekli jogurtové houstičky podle receptu ,který také najdete popsaný ve videu.na dip ,který jsme do burgerů použili jsme rozmíchali zakysanou smetanu,trošku majonézy, kečup a chilli koření.burgry jsme nakonec doplnili rukolou, plátkem mozarely a rajčete . chutnaly výborně!!!vyzkoušíte?

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů