Krásný nízkosacharidový knedlík, určitě bude výborná příloha k omáčkám...uvařila a recept nám dala Sylva Vyvi, děkujeme!
- 10m
- 3 porce
- jednoduché
Postup přípravy
-
Bílky ušlehat se solí do tuha, přidat žloutky, suš. mléko a dát vlnit, do máslem vymazaných hrnků, přikryté poklopem, do MVT na 6 minut).
Makronutrienty
18%
51%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 676 kJ | 545 kJ |
Kalorická hodnota | 161 kcal | 130 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
5,17 g
4,24 g |
4,17 g
3,42 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,517 SVJ | 0,417 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
8,71 g
3,65 g |
7,03 g
2,94 g |
Bílkoviny | 14,5 g | 11,7 g |
Sůl | 0,834 g | 0,673 g |
Alergeny
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů