LOW CARB DÝŇOVÁ krémová Polévka

Food by Heart

Účastní se soutěže: Jíme dobře

LOW CARB DÝŇOVÁ krémová Polévka

Je období dýní a cuket ,tak jsme pro vás připravili polévku z dýně Hokaido. Je velmi jednoduchá na přípravu, nestrávite moc času u plotny a výsledek výborný.:-)

Postup přípravy

  1. Hokaido dýni si rozpůlíme, vydlabeme semínka a nakrájíme na plátky. Spolu s nakrájenou cibulí dáme do pekáče, osolíme a pokapeme olivovým olejem nebo použijeme olej kokosový.

  2. Pečeme při 200°C cca 30 minut, dokud dýně nezměkne. Poté přendáme do hrnce a zalijeme vývarem, necháme chvilku podusit a rozmixujeme spolu se smetanou.Dle chuti můžeme přidat zázvor nebo muškátový květ. Chutná výborně a pokud do polévky přidáte osmaženou slaninu, pár semínek a opečený low carb chléb zcela jistě se budete olizovat jako my:-)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte